Cykelrensning under maj & juni månad

Vi gör nu en inventering av cyklar som står på/i BRF Hyttens mark och fastigheter.

Syftet med inventeringen är att cyklar och annat som saknar ägare kommer att rensas ut, för att göra plats åt cyklar som ägs och används av boende i föreningen i våra redan begränsade utrymmen för cykelförvaring. Vi ser det som högst troligt att det finns en hel del cyklar som saknar ägare i föreningen på grund av att dessa flyttat och lämnat/glömt kvar sin cykel.

Så här kommer det att gå till:

  1. Easy Recycling kommer att märka upp samtliga cyklar som står i nämnda utrymmen med avspärrningstejp på styret onsdag den 18 maj.
  2. Du som boende tar bort märkningen från din/dina cyklar senast fredag 17 juni.
  3. Cyklar som fortfarande har sin märkning 17 juni kommer antas vara övergivna och flyttas till ett separat förvar i sex månader. Detta för att eventuella ägare som missat att ta bort märkningen ska kunna återfå sin cykel om den rensats av misstag.
  4. Efter sex månader i separat förvar kommer cyklarna att överlåtas till Easy ReCycling AB, ett företag specialiserat på återanvändning av övergivna cyklar. Detta för att vi inte ska skrota övergivna cyklar i onödan, då de istället kan repareras och återanvändas.

Har du frågor kring detta, kontakta styrelsen Brf Hytten via mejl brfhytten2@gmail.com. För mer information om Easy ReCycling AB hänvisar vi till deras hemsida www.easyrecycling.nu

Hälsningar,
Styrelsen Brf Hytten

In English: Bicycles and other things in our buildings area for storage/parking for bicycles will be marked with barring tape on the handlebar. As owner of a bicycle remove the tape before June 17th, after that we will remove abandoned bicycles (those still marked) to clear space. If you have questions, please contact Brf Hytten (contact information above).